Kirkebygden barnehage
Tel: 64927202  64928213    Adr: Lotterudveien 25,   1912  Enebakk    Send oss epost

Grønn avdeling ( 04/09/2014 )

Grønn avdeling er en småbarnsavdeling med 9 barn.

Sammen  med avdeling Lilla har vi vårt eget hus som vi kaller for Lillehuset.

Vi er glad i å være ute å leke på det store fine uteområdet vårt. Vi er også opptatt av å gå turer i nærmiljøet, vi er flittige brukere av biblioteket. Vi er opptatt av å skape en trygg og forutsigbar hverdag for barna som går hos oss. Vi vil gi barna gode erfaringer og opplevelser i felleskap med andre barn og voksne.

Det siste året har vi hatt et spesielt fokus på fagområdet kunst, kultur og kreativitet. Vi bruker mye maling, forming med ulike materialer, foto og teater. Dette for å gi barna flere måter å uttrykke seg på.

Vi jobber også for et aktivt språkmiljø med fokus på dialog og undring rundt tema. Vi bruker også sprkverktøyet Snakkepakken.

Logg inn for å se alt innhold:
Skriv passord:

Send e-post hvis problemer

Dokumenter- se også dokumentmappen
Månedsplan for mars 2015
Last ned

Aase Synnøve Ruud - Pedagogisk leder - avdeling Grønn
Iren Nordhagen - Fagarbeider
Marianne Sørensen - Pedagogisk leder - avdeling Lilla
Aleksandra Dordevic - Vikar
Anne Berit Sikkerbøl - Fagarbeider
(se info)